Qui som

Aquest projecte ha estat finançat pel Ministeri d’Igualtat, Secretaria General de Polítiques d’Igualtat, Instituto de la Mujer, i executat per la Universitat de Lleida, en col·laboració amb diverses entitats.

Les entitats i personal que han col·laborat amb el disseny, elaboració de material i continguts i execució d’aquest projecte són:

–         Grup d’Igualtat d’Oportunitats del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC). Isabel Rodríguez, Rosa Florensa, Paloma Hernández, Ester Moreno

El Grup de Treball d’Igualtat d’Oportunitats del CTFC desenvolupa accions, estudis i projectes amb la finalitat de promoure les oportunitats de les dones i fomentar la igualtat d’oportunitats en l’àmbit rural. Les activitats es desenvolupen al voltant de cinc eixos: programes de formació i inserció, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), promoció empresarial de la dona en el mercat laboral, redacció i desenvolupament i Plans de polítiques ed dones i treballs d’investigació.

–         Departament d’Administració d’Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals de la Universitat de Lleida: Dr. Antoni Colom.

–         Departament de Dret Privat de la Universitat de Lleida: Dra. María José Puyalto.

–         Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida: Josep Ramón París, Gemma Torres
%d bloggers like this: