AJUNTAMENT DE SOLSONA

31 03 2010

 

LA REGIDORIA DE POLÍTIQUES D’IGUALTAT ORGANITZA NOUS CURSOS DE TAI-TXI PER AQUESTA PRIMAVERA

Amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludables entre la població i en vista de l’elevada demanda registrada en les edicions anteriors, la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Solsona organitza aquesta primavera nous cursos de tai-txi. Es duran a terme tots els dimecres del 14 d’abril al 23 de juny, excepte el 5 de maig. Aquest dijous, dia 1, se n’obre el termini d’inscripcions.

Les sessions tindran una durada de 15 hores repartides en deu dies. Les impartirà el professor David Cifré a la sala d’actes del Casal de Cultura i Joventut. Per tal d’adaptar aquesta oferta a les necessitats de la població, s’organitzaran tres grups amb horaris diferents: un de 10 a 2/4 de 12 del matí, un altre de 2/4 de 4 a 5 de la tarda i un altre de 2/4 de 8 a 9 del vespre.

Els cursos de tai-txi són oberts a tothom. Les inscripcions es duen a terme a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori solsoní fins al dilluns 12 d’abril. El preu és de 20 euros.

Durant els mesos de gener a març, la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Solsona ja va organitzar un curs de tai-txi, que va registrar una demanda superior al nombre de places disponibles. Hi van participar 45 persones i es van haver de fer dos grups.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: